March 31, 2007

Φούμαρα



Η κυβέρνηση φτιάχνει επιτροπή για να παρακολουθήσει την εφαρμογή του νόμου! Ο νόμος υπάρχει. Απλά δεν εφαρμόζεται. Για την εφαρμογή του είναι υπεύθυνη η κυβέρνηση. Έπρεπε να υπάρξει νεκρός για να ξυπνήσει. Στον αγώνα Ελλάδας – Τουρκίας τα εισιτήρια ήταν ονομαστικά, όπως και οι θέσεις του σταδίου. Έγιναν σοβαρά επεισόδια από τους φασίστες και τους χούλιγκανς και γίναμε διεθνώς ρεζίλι. Παρά το γεγονός ότι η αστυνομία γνώριζε ποιος καθόταν πού, δεν έγινε καμία σύλληψη! Η δεκαπενθήμερη αναβολή των αγώνων των ομαδικών πρωταθλημάτων είναι στη πραγματικότητα αναβολή μιας εβδομάδας, γιατί την Κυριακή του Πάσχα ούτως ή άλλως δεν γίνονται αγώνες. Δεν αναβλήθηκαν όμως δύο αγώνες basket που γίνονται με ξένες ομάδες την επόμενη εβδομάδα. Όλα είναι φούμαρα, όπως συνήθως.

Η αστυνομία ήταν στο γήπεδο και στη πλατεία της Παιανίας, μη γνωρίζοντας τίποτα για τη συνάντηση που είχε οριστεί στη Λ. Λαυρίου. Η ομάδα των Ολυμπιακών με 100 μοτοσικλέτες ξεκίνησε από το στάδιο Καραϊσκάκη συνοδευόμενη από ζητάδες και δύο περιπολικά. Κανείς από όλους αυτούς τους μπάτσους δεν αντιλήφθηκε ότι κάτι έτρεχε. Κανείς από όλους αυτούς τους μπάτσους δεν αντιλήφθηκε ότι οι πινακίδες των μοτοσικλετών ήταν καλυμμένες. Στο σημείο της Λαυρίου όπου έγινε η συμπλοκή υπάρχει Παιδική Χαρά. Όταν έφθασαν οι Ολυμπιακοί ζήτησαν από τις μητέρες να πάρουν τα παιδιά τους και να φύγουν, λέγοντάς τους ότι θα γινόταν μάχη. Αυτές έφυγαν και τηλεφώνησαν στην αστυνομία. Η αστυνομία πάλι δεν κατάλαβε.

Όταν επιτέλους πήγε η αστυνομία και σταμάτησαν οι συμπλοκές ένας αυτόπτης μάρτυς πρότεινε σε μπάτσο να πάρει τα νούμερα από τις πινακίδες των μοτοσικλετών.
Ο μπάτσος ανέφερε στο κέντρο τις πινακίδες από δύο μοτοσικλέτες και αποδείχτηκε ότι και οι δύο ήταν κλεμμένες. Καλά, αυτό δεν μπορούσε να γίνει κατά τη διάρκεια της διαδρομής Καραϊσκάκης-Παιανία;
Ο ηλίθιος και ανεγκέφαλος που δήλωσε ότι η επέμβαση της αστυνομίας ήταν επιτυχής, δεν σχολιάζεται γιατί είναι ηλίθιος και ανεγκέφαλος.
Κανείς δεν πρέπει να αγνοεί ότι τους χούλιγκανς υποθάλπουν και υποστηρίζουν οι διοικήσεις των μεγάλων ομάδων. Γι’ αυτό δεν κάνουν τίποτα για να τους αντιμετωπίσουν. Πόσες φορές οι διοικήσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού έχουν κάνει εμπρηστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα; Και γιατί η αστυνομία περίμενε να υπάρξει νεκρός για να κάνει έρευνα στα συγκεκριμένα γραφεία των συνδέσμων του Ολυμπιακού; Χθες το έμαθε; Και ο εισαγγελέας Σανιδάς τι κάνει για όλα αυτά; Γειά σου απέραντο μπουρδέλο που λέγεσαι Ελλάδα!
Πριν δεκαπέντε μέρες ένα απόγευμα έγινε μπροστά μου ένα ατύχημα στην Αγία Παρασκευή. Η προπορευόμενη μοτοσικλέτα χτύπησε μία κοπέλα που διέσχιζε εκτός διάβασης τη Μεσογείων. Σταματάω και περιμένω την αστυνομία γιατί ήμουν μάρτυρας του ατυχήματος. Επειδή νύχτωνε δεν έβγαλα το κράνος. Όταν ήρθε η αστυνομία και αφού πήρε τα στοιχεία του οδηγού της μοτοσικλέτας που είχε χτυπήσει την κοπέλα, ο μπάτσος ρώτησε αν υπήρχε μάρτυρας και εγώ (φορώντας το κράνος) απάντησα ότι το ατύχημα έγινε μπροστά μου. Με κοιτάει και λέει: Σε ποιο σημείο ακριβώς ήσουν με το αυτοκίνητό σου;

3 comments:

  1. Απίθανοι οι μπάτσοι.

    ReplyDelete
  2. Μπάτσος=ηλίθιος

    ReplyDelete
  3. ρε ούφα, εδώ έχουμε βουλιάξει σαν κοινωνία και σεις ασχολιέστε με το ποδόσφαιρο;

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...