July 21, 2007

Απίστευτη ευκαιρία!




Ακούστε τι βρήκα: Διαμέρισμα 300 τ.μ. 5ου ορόφου σε νεόδμητη οικοδομή με απεριόριστη θέα, στην Αγία Παρασκευή. Διαθέτει 6 υπνοδωμάτια + master κρεβατοκάμαρα, jacuzzi, spa, play-room, solarium, διπλά και αλεξίσφαιρα τζάμια, κλιματισμό, αυτόνομη θέρμανση, φυσικό αέριο, ηλιακό, ADSL, αποθήκες 150 τ.μ., βεράντες 160 τ.μ. και κλειστό γκαράζ 6 θέσεων. Και το πιο απίστευτο; Χαρίζεται!

Το προτείνω στον πρωθυπουργό. Τον εκλιπαρώ να το πάρει. Στο κάτω-κάτω της γραφής, η Αγία Παρασκευή είναι πιο comme il faut από τη Ραφήνα, για έναν πρωθυπουργό. Αφήστε που έχει κεντρική αποχέτευση, κάτι που δεν ισχύει για τη Ραφήνα. Και δεν είναι ωραίο θέαμα να βλέπει κανείς συχνά-πυκνά τον Αχόρταγο έξω από την πρωθυπουργική κατοικία…

Εκλιπαρώ τον πρωθυπουργό να το πάρει και για έναν ακόμη λόγο. Τώρα που μένει στη Ραφήνα, όποτε πρόκειται να μετακινηθεί, η Μαραθώνος γεμίζει κυριολεκτικά από αστυνομικούς και τροχονόμους, με αποτέλεσμα όλες τις υπόλοιπες ώρες να μην υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ αστυνομικός ή τροχονόμος, έτσι για δείγμα. Γιατί οι άνθρωποι πηγαίνουν για καφέ. Κοινώς αράζουν. Και στη Μαραθώνος γίνεται το έλα να δεις. Η οδήγηση με 140 είναι συχνό φαινόμενο. Τα ζιγκ-ζαγκ και οι σφήνες ακόμη πιο συχνό. Η χρήση φλας άγνωστη. Η παραβίαση του κόκκινου κανόνας.

Τελευταία φορά που ρώτησα τον οδηγό ενός αυτοκινήτου «γιατί κύριε δεν χρησιμοποιείτε φλας, όταν αλλάζετε λωρίδα;» μου απάντησε «γιατί έτσι γουστάρω» και όταν του είπα ότι «αυτή είναι απάντηση στην ερώτηση “γιατί είστε μαλάκας;”» παρεξηγήθηκε.

Πάρτε το διαμέρισμα κύριε πρωθυπουργέ. Και οι μοτοσικλετιστές που χρησιμοποιούμε τη Μαραθώνος, θα σας κάνουμε δώρο τη μετακόμιση με την
Orphee Beinoglou. Από το υστέρημά μας.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...