September 5, 2007

Little George boy!



Πρώτη προεκλογική συνέντευξη στο MEGA και στους Τρέμη και Πρετεντέρη. Από το αποτέλεσμα κρίνω ότι είχε διαβάσει αρκετά. Όχι όμως όσο χρειαζόταν. Είχε τρακ (όπως και η Τρέμη). Με αποτέλεσμα, ούτε χθες να έχει το θάρρος να παραδεχθεί το λάθος της υποψηφιότητας Γεννηματά. Στα ελληνικά θέλει ακόμη δουλειά. Με εντυπωσίασε όμως το Μακρυγιάννειο «ότι» που χρησιμοποίησε αντί του «γιατί».

Είπε «λυπάμαι ότι ο κ. Καραμανλής είναι λίγος για πρωθυπουργός.» Βέβαια, δεν ξέρω αν το έκανε για να μιμηθεί τη γλώσσα του Μακρυγιάννη ή από άγνοια. Ούτε μπορώ να καταλάβω πως ενώ για τον ίδιο, η κα Γεννηματά συμβολίζει μια ολόκληρη κοινωνία της Αττικής, ο Καραμανλής είναι λίγος, παρ’ ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού τον θεωρεί καταλληλότερο ως πρωθυπουργό. Η άποψη ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι καλύτερη κυβέρνηση από τη ΝΔ, είναι ίδίου επιπέδου με την άποψη ότι η ΝΔ είναι κόμμα του μεσαίου χώρου. Τέλος, όταν έδωσε το παράδειγμα με τις ερωτικές σχέσεις για να δικαιολογήσει τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις, I got completely lost, little George boy.


5 comments:

  1. Τελικά θα πρέπει να είσαι πολύ βιτσιόζος αφού άντεξες το Γιωργάκη, την Όλγα και τον Πρετεντέρη τόση ώρα.

    ReplyDelete
  2. Να σου πω: αν μου πέταγε - πλην του "ότι" - και ένα "γιατροπορέψει", επίσης Μακρυγιάννειον, θα έλεγα ότι είχε διαβάσει καλά. Κάπου θα 'βρισκε να το "κουμπώσει" μετά τις τόσες καταστροφές από την πυρά...
    Αλλά δεν...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν υπήρχε περίπτωση γιατί ο Μακρυγιάννης δεν έχει βγει σε e-book...

      Delete
  3. Αντεξες να δεις τηλεόραση ;

    ReplyDelete
  4. @Λίκος & Τζονάκος:

    Έξις δευτέρα φύσις!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...