November 17, 2007

Αθάνατη Ελλάδα (β')




Ένα ακριβώς χρόνο μετά την 17 Νοεμβρίου 2006, μέρα που η ομάδα από 8 ασφαλίτες επιτέθηκε στον Κύπριο φοιτητή στη Θεσσαλονίκη και ενώ του είχαν περάσει χειροπέδες και τον είχαν ρίξει στο πεζοδρόμιο, συνέχισαν να τον χτυπάνε οι άνανδροι με κλωτσιές και μπουνιές. Με αποτέλεσμα να του προξενήσουν βαρύτατες σωματικές βλάβες. Ο φοιτητής αντιμετωπίζει ακόμη σοβαρότατα ψυχολογικά προβλήματα, που τον οδήγησαν στη διακοπή των σπουδών του. Ένα χρόνο μετά, από τους 8 αστυνομικούς έχει τιμωρηθεί μόνον ένας. Ο επικεφαλής τους μάλιστα πήρε προαγωγή για την «ανδραγαθία» του! Στο υπουργείο Δημόσιας «Τάξης» προΐστατο τότε ο γνωστός σε όλους πολύδωρας.
 
Το υπερήφανο ελληνικό κράτος ζήτησε από την οικογένεια του φοιτητή να πληρώσει τα έξοδα νοσηλείας του στο νοσοκομείο! Στο νοσοκομείο, όπου τον έστειλαν οι υπερήφανοι υπάλληλοι του κράτους αυτού, που θέλει να λέγεται δημοκρατικό και ευνομούμενο. Σήμερα στο υπουργείο Δημόσιας «Τάξης» προΐσταται ο κύριος της φωτογραφίας.







5 comments:

  1. ποσο γρηγορα ξεχναμε...

    ReplyDelete
  2. Όχι μόνο τα έξοδα νοσηλείας αλλά και τη ζαρντινέρα έπρεπε να πληρώσει ο Κύπριος φοιτητής όπως και τα καθαριστικά για να φύγουν τα αίματα από τα ρούχα των γενναίων του Πολύδωρα.
    Όσο για τον έναν που τιμωρήθηκε να μην ανησυχεί.
    Στις επόμενες προαγωγές θα είναι πρώτος στη λίστα.

    ReplyDelete
  3. Δε λες καλά που έζησε το παιδί!
    Όσο για τη δικαιοσύνη και τον τύπο της φωτογραφίας..άσε μη χαλαστούμε κυριακάτικα..

    φιλιά :-)

    ReplyDelete
  4. Καλά με φρικάρει αυτή η φωτογραφία με το παιδί που το τσακίσανε τα μ…
    Και πιο πολύ με φρικάρει η εγκληματική ατιμωρησία….Κανένας σκατό-μπάτσος δεν πλήρωσε για μια πράξη που στην ουσία ήταν εγκληματική ενέργεια!!

    ReplyDelete
  5. Aκόμα κι αν επρόκειτο για εναν κακό εγκληματία, το να τον χτυπήσουν ετσι ειναι υπερβολικό.
    Μήπως ο υπερβάλλων ζήλος των αστυνομικών επιβραβεύτηκε κιόλας σε αυτη την περίπτωση ;
    Τι θα γίνει οταν κάποια στιγμή το κάνουν αυτο σε εναν κοντινό μας άνθρωπο ; Πώς θα αντιδράσουμε εκτός απο οργή χωρίς νόημα ;

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...