November 21, 2007

H ένδοξη οικογένεια



Ο πρώτος ήταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής – Τριανταφυλλίδης, ο επονομαζόμενος (εν ζωή) και Θεός. Έστειλε στα νησιά χιλιάδες πολιτικούς εξόριστους. Κέρδισε εκλογές με βία και νοθεία. Δημιούργησε τις συνθήκες για την έξαρση της αστυφιλίας και την ερήμωση της υπαίθρου. Πέτυχε (ως Θεός) το θαύμα, η ελληνική οικονομία να στηρίζεται στην αγροτική παραγωγή και το συνάλλαγμα που έστελναν στους δικούς τους οι ναυτικοί και οι μετανάστες! Η βιομηχανία για τον Θεό ήταν άχρηστη.

Ο δεύτερος είναι ο ανιψιός του, ο Κώστας Καραμανλής. Ο οποίος συνεχίζει επάξια, στον τομέα του, το έργο του θείου του. Οδήγησε σε τέλμα τις σχέσεις της χώρας με την Τουρκία. Έφτασε σε αδιέξοδο με τη FYROM. Κατέστρεψε το περιβάλλον με τις πυρκαγιές και μόλυνε με λήμματα μέχρι και τη λίμνη του Μαραθώνα. Δημιούργησε ένα αστυνομικό κράτος, που ταυτόχρονα είναι για κάποιους και άνομο. Συμμετέχεις σε διαδήλωση και κινδυνεύεις να καταλήξεις στο νοσοκομείο με βαρύτατες σωματικές βλάβες. Γίνονται τηλεφωνικές υποκλοπές, απάγονται δεκάδες Πακιστανοί, ληστεύονται τα ασφαλιστικά ταμεία. Καμία συνέπεια για κανέναν από τους δράστες. Οι κερδοσκόποι απολαμβάνουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους. Κάνουν ό,τι θέλουν, όπως το θέλουν και ουδείς τους ελέγχει. Αποφάσισε τώρα να διαλύσει και το ασφαλιστικό σύστημα. Αναμορφώνοντάς το. Φέρνοντας τους εργαζόμενους σε απόγνωση. Δημιουργώντας στον κόσμο τεράστια ανασφάλεια για το μέλλον.

Τι άλλο χρωστάμε ρε γαμώτο σ’ αυτήν την οικογένεια; Τι τους χρωστάει η Ελλάδα;

2 comments:

  1. Να τους στείλει στο διάολο αυτό τους χρωστάει

    ReplyDelete
  2. Θα διαφωνισω μαζι σου μονο ως προς ενα σημειο. Το 'οραμα'του ΘΕΟΥ ως γνησιως υπερασπιστης μεγαλοαστικων συμφεροντων ηταν να μετατρεψει την Ελλαδα σε βιομηχνικο κρατος.Για το λογο αυτο ερημωσε την υπαιθρο ευννοωντας εσκεμμενα την αστυφιλια και μετατρεποντας τους αγροτες σε βιομηχανικο προλεταριατο.Για τον ιδιο λογο εδωσε χαριστικες συμβασεις σε διαφορους Μποδοσακηδες,Σκαλιστηρηδες,Αθανασιαδηδες κ.λ.π.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...