April 22, 2009

Άλλη μια απόπειρα συγκάλυψης

Ή πώς ένα φορτηγό μπορεί να έχει ύψος τριώροφης πολυκατοικίας. Γιατί μόνο η πτώση από αυτό το ύψος θα δικαιολογούσε τους ισχυρισμούς των λιμενικών της Ηγουμενίτσας, ότι ο Κούρδος τραυματίστηκε πέφτοντας από το φορτηγό που ήταν κρυμμένος. Και όχι επειδή τον πλάκωσαν στο ξύλο οι "λεβέντες" του Λιμενικού.


Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον Κούρδο δεν είδε εκχυμώσεις από χτυπήματα στο σώμα του. Κι αυτό γιατί τον εξέτασε 18 μέρες μετά το σοβαρότατο τραυματισμό του. Τώρα γιατί πέρασαν 18 μέρες για να τον εξετάσει ο ιατροδικαστής, την απάντηση μπορούν να δώσουν μόνον οι λιμενικοί που έκαναν το γεγονός γαργάρα 18 ολόκληρες μέρες. Και η γαργάρα θα συνεχιζόταν αν δεν κατάγγελλαν τον τραυματισμό οι συγγενείς του Κούρδου.

Διετάχθη ΕΔΕ από το Λιμενικό σώμα, για να διακριβωθούν δήθεν οι συνθήκες τραυματισμού. Ενώ, εφ’ όσον υπάρχει (βαρύτατος) τραυματισμός, θα έπρεπε να γίνει Ένορκη Προανάκριση. Αυτό θυμάμαι από τη θητεία μου στο «ένδοξο» Πολεμικό Ναυτικό.

Με άλλα λόγια, ετοιμαστείτε τώρα για το πολυπράγμον φορτηγό μετά την αντίστοιχη ζαρντινιέρα… Ή, αν δεν τους κάτσει αυτό, θα μας πουν ότι ο Κούρδος κατελήφθη από αμόκ κι άρχισε να χτυπά το κεφάλι του στις τσιμεντόπλακες του λιμανιού. Και ευτυχώς έτρεξαν οι λιμενικοί και τον σταμάτησαν, σώζοντάς του τη ζωή!

9 comments:

  1. Οι παλιο-Κούρδοι πάλι προβλήματα μας δημιουργούν.
    Ξεχνάς τι τραβήξαμε ως χώρα τότε που ήρθε ο Οτσαλάν και απαιτούσε εδώ και τώρα να τον παραδώσουμε στους Τούρκους για να μας ...εκθέσει.
    Μα καλά πιστεύεις πως οι Λιμενικοί τον πλάκωσαν στο ξύλο και δεν αυτοτραυματίστηκε?
    Το πιστεύεις ε.
    Κι εγώ το ίδιο πιστεύω.

    ReplyDelete
  2. @Monahikos likos: Έχεις δίκιο, δεν έχουν τον θεό τους οι Κούρδοι. Πάλι καλά που σταμάτησαν να πουλάνε το περιοδικό τους στα φανάρια και μας ενοχλούσαν.

    ReplyDelete
  3. Tωρα τους φταινε οι Κουρδοι,μετα οι Πακιστανοι,
    μετα οι...ομοφυλοφιλοι,
    κ.ο.κ..Παντως το συστημα καλα κρατει και μερικοι πιστευουν οτι''δεν ειμαστε Κουρδοι,δε μας αφορα''! Εκει ακριβως ειναι το λαθος, μας αφορα ολους και πολυ μαλιστα!

    ReplyDelete
  4. @Elva: Καλησπέρα σου, οι Πακιστανοί είχαν την τιμή να είναι οι πρώτοι. Και όσο δεν αντιλαμβανόμαστε ότι μας αφορά όλους, τόσο πλησιάζει η μέρα που θα το εισπράξουμε κι εμείς με κάποια "δικαιολογία".

    ReplyDelete
  5. Τους άτιμους. Απ' τη μεταπολίτευση και δώθε αυτοί φταίνε για όλα. Φιλιά και καλησπέρες!

    ReplyDelete
  6. Ούφ, ευτυχώς δεν "φταίει για όλα το ΠαΣοΚ" αλλα και οι Κούρδοι και τα φορτηγά-ζαρτινιέρες.
    Βρε μπας και φόραγε πράσινα παπούτσια ο Κούρδος ;

    Χρονια Πολλά Σουέλλ.

    ReplyDelete
  7. @Tzonakos: Δεν ξέρω τι χρώμα παπούτσια φορούσε. Είχαν γίνει κόκκινα από το αίμα. Χρόνια καλά!

    ReplyDelete
  8. Φτου! Σκατα! Στα μουτρα τους! Αντε λοιπον! Ας συλληφθει η ζαρντινιερα και το φορτηγο! Και την επομενη φορα που καποιος θα κανει φονο, ας συλλαβουμε το μαχαιρι η το πιστολι! Ο φονιας...ε καλα ντε, ας μεινει εξω, τρεχει τιποτις;;;
    Ενα Χρονια Πολλα μπηκα να πω και συγχιστηκα η γυναικα, με τα κτηνη!!!!

    ReplyDelete
  9. @Butterfly: Ωραία η ιδέα σου! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να αλλάξει η διαρρύθμιση των κελλιών, ώστε αυτά να δέχονται ζαρντινιέρες, φορτηγά, τρίκυκλα, τασάκια και γενικώς κάθε αντικείμενο, μικρό ή μεγάλο, που παρανομεί.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...