September 6, 2009

Giorgos effect

Είπε ο Καραμανλής:
"Την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας, ΤΟΝ έχω εγώ."

Αυτά κάνουν οι κακές παρέες. Σε οδηγούν στην παρακμή και την καταστροφή. Επειδή συχνά τον Καραμανλή τον αναφέρουν σε κείμενα με τα αρχικά του - ΚΚ, θυμήθηκα το παλιό σύνθημα "το πολύ το κάπα κάπα, κάνει το λαό μαλάκα.

11 comments:

  1. Επί της ουσίας όμως, παρατήρησα τα εξής :
    Αμετανόητος. Ακόμη και τώρα δεν είπε κουβέντα για τη μέση ελληνική οικογένεια που ασφυκτιά. Πάγωμα μισθών και συντάξεων οδηγεί σε ακόμη μεγαλύτερη ύφεση.

    Αναξιόπιστος. Ακόμη και τώρα, λίγο πριν το τέλος, εξαγγέλλει ό,τι έλεγε 6 χρόνια τώρα και ποτέ δεν έκανε (συγκεκριμένα στοιχεία)

    Ανήμπορος. Ακόμη και τώρα παραμένει έρμαιο των επικοινωνιολόγων που του είπαν να εμφανιστεί «σκληρός», «χρήσιμος και όχι ευχάριστος» μπας και γίνει σε κάποιους πιστευτός. Αντί να μιλήσει με ειλικρίνεια έστω μία φορά, έστω και τώρα, ζητώντας συγγνώμη που δεν σεβάστηκε δύο φορές την εντολή του πολίτη. Για αυτό και δεν έπεισε κανέναν.

    ReplyDelete
  2. @Anonymous 17.50: Επί της ουσίας, θα πρέπει να πω ότι εντυπωσιάστηκα από τις ερωτήσεις ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ οι δημοσιογράφοι. Για την υπόθεση Χριστοφοράκου, για τις πυρκαγιές και το τσίρκο της δικαιοσύνης.

    ReplyDelete
  3. Καλησπέρα Swell, το νέο όνομα του ΚΚ είναι:

    Κώστας Άντε Γεια Καραμανλής

    ReplyDelete
  4. Αυτον τιποτα δεν τον σωζει, αλλα, μηπως και ο επομενος που θα ρθει για να 'σωσει' τη κατασταση και το 'μελλον της χωρας' κι αυτος τα ιδια θα κανει, αν οχι κι ακομα χειροτερα... :(

    Ποιος oμως θα μας σωσει απο τους..
    'σωτηρες', του ειδους;

    Καλο σου βραδυ, Swell

    ReplyDelete
  5. @Greek rider: Καλησπέρα, δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι θα του πούμε άντε γεια. Φοβάμαι ότι πρέπει να περιμένουμε τη συνέντευξη του ΓΑΠ στη ΔΕΘ.

    ReplyDelete
  6. @Elva: Οτι κάνουμε μόνοι μας. Γιατί αυτά τα δύο κόμματα μας έφεραν στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα.

    Καλό σου βράδυ!

    ReplyDelete
  7. καλημέρα Swell, καλή εβδομάδα, με τον αυτόματο προχωράει η χώρα, αν εμείς είμαστε λίγο περισσότερο πειθαρχημένοι οι 300 θα περίσσευαν

    @αλλενάκι

    ReplyDelete
  8. @Αλλενάκι: Kαλημέρα και καλή βδομάδα και σε σένα. Αν χρησιμοποιούσαμε τη λογική, εκτός από τους 300, δεν θα είχαμε την ανάγκη ούτε της αστυνομίας, ούτε των δικηγόρων, για ν' αναφέρω δύο μόνο κατηγορίες "επαγγελμάτων" με συζητήσιμη χρησιμότητα.

    ReplyDelete
  9. Σου 'χω πει να μην κολλάς στα γένη, εκεί εσύ!

    Καλησπέρες!

    ReplyDelete
  10. @Koptoraptou: Μου το είπες μεν εσύ, αλλά φαίνεται ότι είναι γερό κόλλημα. Διατί να το κρύψωμεν άλλωστε;

    Kαλό σου βράδυ!

    ReplyDelete
  11. Κι'εγώ με τις ερωτήσεις των δημοσιοκάφρων φρίκαρα περισσότερο...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...