June 4, 2011

Ας αρχίσουν οι χοροί


Γύρω στις 8 χθες βράδυ στο Σύνταγμα άρχισε ο χορός των τυμπάνων.  Την ίδια ώρα που κάτω από την πλατεία εξελισσόταν η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.  Πρωτοφανές γεγονός να συχνωτιστεί το ΠΑΜΕ με τους "βαρβάρους".  Ή το ΚΚΕ τους υποχρέωσε προηγουμένως να κάνουν μπάνιο με αντισηπτικό, ή έκανε την "επανάστασή" του.  Μπορεί βέβαια να κατάλαβε η Αλέκα ότι όταν σε πηδάνε χωρίς σάλιο δεν είναι ώρα για σεχταρισμούς, ή για ορθόδοξους και παραπλανημένους.



Η κυβέρνηση φαίνεται ότι μπαίνει στις γνώριμες σκέψεις της.  Έτσι, χθες υπήρχαν δύο σειρές αστυνομικών στον Άγνωστο Στρατιώτη.


Δημιούργησε ένα κλωβό ασφαλείας γύρω από την είσοδο της Βουλής και απέκλεισε την πρόσβαση στην πλατεία από την Ακαδημίας ή τη Βασ. Σοφίας, ακόμα και ηλικιωμένων ανθρώπων.

Η Ακαδημίας:


Και η Βασ. Σοφίας:


Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση θεωρεί ότι οι αλήτες με έδρα τη Βουλή, πρέπει να προστατευτούν ακόμα και από τις λεκτικές αποδοκιμασίες του κόσμου...


Όλα τα παραπάνω οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η κυβέρνηση δεν θα ανεχτεί για πολύ την κατάσταση στο Σύνταγμα, ιδίως όταν ο κόσμος που συμμετέχει αυξάνεται συνεχώς.  Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση θα δημιουργήσει την αφορμή (διάβαζε προβοκάτσια) για να επιτεθεί με το γνώριμο τρόπο στο κόσμο και να τον διαλύσει.

Με δεδομένο ότι αν δεν σπάσεις αυγά ομελέτα δεν γίνεται, η συζήτηση πρέπει να επικεντρωθεί στο πρακτέο σ' αυτήν την περίπτωση.  Και όχι στην αναβίωση του συνθήματος της Πανσπουδαστικής "πρώτοι στα μαθήματα, πρώτοι στον αγώνα" και κατά πόσο αυτό είναι σωστό.

3 comments:

  1. Ολοι στην Αστραλία

    http://ordnungbitte.blogspot.com/2011/06/blog-post.html

    ReplyDelete
  2. Τα σκυλιά εκεί που τα ταϊζουν γαυγίζουν, φυσικά και τα καρακόλια θα προστατεύουν τα αφεντικά τους μέχρι την απογείωση των ελικοπτέρων.

    ReplyDelete
  3. Α.Σ, Λογικά αυτά που λες αλλά τα καρακόλια μοιάζουν ατέλειωτα ρε γαμώτο. Πόσα έχουν;

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...