November 19, 2011

Τεράστια η αποδοχή του Παπαδήμιου

Στο 73% φθάνει η αποδοχή του νέου πρωθυπουργού, σύμφωνα με πρόσφατες δημοσκοπήσεις.  Παρ' όλα αυτά, πολλοί αμφισβήτησαν τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων δημοσκοπήσεων.  Άλλοι είπαν ότι δεν είναι δυνατό να γίνει αντικειμενική δημοσκόπηση, σε τόσο σύντομο χρόνο μετά την επιλογή του πρωθυπουργού.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι όλοι αυτοί κάνουν λάθος.  Η αποδοχή του Παπαδήμιου είναι ακόμα μεγαλύτερη από το 73%, είναι τεράστια.  Κι αυτό, ο κόσμος το δείχνει με κάθε τρόπο:



4 comments:

  1. χαχα! Εγω ειχα δει ενα αλλο πλακατ,

    http://bit.ly/sxVH7W

    αλλα με ...παρομοιο περιεχομενο! :)

    ReplyDelete
  2. Αν θυμάμαι καλά, κάποτε έλεγες οτι πιστεύεις τις δημοσκοπήσεις.
    Εγω έλεγα οτι λένε ψέμματα και οι αποκλίσεις ειναι πολύ μεγαλύτερες απο +(-) 2% που λένε αυτοί που τις κάνουν. Τουλάχιστον συν πλην 15%.

    Εκτός αν θες να πείς οτι "κάποιες" δημοσκοπήσεις ειναι κατασκευασμένες με τρόπο και μετά παρουσιάζονται επίσης με τρόπο για να πείσουν πρόβατα. Αν ναι, τότε θα συμφωνήσουμε σε αυτό, κάπως.
    Οταν επι ΝΔ έβγαινε καταλληλότερος επι 2 χρόνια σχεδόν ο κουρασμένος, είχαμε κάνει αυτη τη συζήτηση κι έλεγες οτι οι δημοσκοπήσεις δεν λένε ψέμματα σε γενικές γραμμές.
    Εγω λεω οτι αυτη η επιστήμη εχει φτιαχτεί με τέτοιο τρόπο ωστε να λέει οτι της ζητάς να πεί.

    Καλη σου ...μεσημέρα :)

    ReplyDelete
  3. χαχαχαχα!!!
    Πολύ ωραίο το πλακάτ!!
    Το θέμα είναι αυτοί το ξέρουν;;
    Γιατί μάλλον άλλα κανονίζουν ερήμην μας...

    ReplyDelete
  4. Εγώ το επαναλαμβάνω: οι δημοσκοπήσεις είναι η επιστημονική αυτοαξιολόγηση της δυναμικής των ΜΜΕ. Δηλαδή ελέγχουν τι αποτέλεσμα είχε η προπαγάνδα τους.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...