September 16, 2012

Ομερτά "νύχτας", αστυνομικών και δικαστικών αρχών...



Άλλη μια προσπάθεια έγινε προχθές το μεσημέρι από τους παράνομα απολυμένους εργαζόμενους της εφημερίδας "ΠΡΟΟΔΟΣ" στη Ρόδο, αλλά δυστυχώς και αυτή σταμάτησε όχι γιατί δεν μπορούσε να εκτελεστεί η καθόλα νόμιμη απόφαση κατάσχεσης, αλλά γιατί ένας "περίεργος" μηχανισμός κρύβεται πίσω από τους διαχειριστές της εφημερίδας. Σημειώνουμε ότι την πρώτη φορά που προσπάθησε να εκτελέσει την απόφαση ο δικαστικός κλητήρας, παρουσιάστηκαν γραφειοκρατικά προβλήματα. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε αδυναμία ο δικαστικός κλητήρας ο οποίος, τελείως συμπτωματικά, είναι κάτοικος Αφάντου, όπως και ο "μέγας" Κουταρνίθας. 

Την Παρασκευή οι διαχειριστές έφεραν αντίσταση στην εκτέλεση της κατάσχεσης και δεν άνοιγαν τις πόρτες του τυπογραφείου, για να αρχίσει η εκτέλεση κατάσχεσης των μηχανημάτων. Αυτό γίνεται διότι το χρηματικό ποσό που οφείλει η εφημερίδα στους εργαζόμενους, είναι αρκετά μεγάλο και δεν μπορεί να καλυφθεί με τα μικρά αντικείμενα που υπάρχουν στους ορόφους των γραφείων της. Έπρεπε να παραστεί και να συμβάλει η αστυνομία, από την οποία και ζητήθηκε, αλλά αυτή αρνήθηκε λόγω φόρτου εργασίας! Έτσι δεν προχώρησε η διαδικασία της κατάσχεσης.

Ο δε Μαργέλος, όντας συνηθισμένος από τις συμπεριφορές που επικρατούν στη "νύχτα", όπου ειδικεύεται, δεν δίστασε να απειλήσει μπροστά σε κόσμο απολυμένο εργαζόμενο με τα λόγια "θα το μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που βρίσκεσαι εδώ"! Τα ελληνικά είναι του Μαργέλου και επιπέδου Κουταρνίθα. Του Μαργέλου, ο οποίος υπερηφανεύεται, δικαίως απ' ό,τι φαίνεται, πως έχει μαζί του τις αρχές και όλη την νύχτα. Σε αυτόν τον άνθρωπο έδωσαν την εφημερίδα "ΠΡΟΟΔΟΣ" ο Κρεμαστινός και ο Νικητιάδης!

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ, είναι αυτό που συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα. Η "νύχτα" βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές. Γι' αυτό δήλωσαν και οι δύο "αδυναμία"...



Πηγή: εδώ

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...