June 30, 2013

Τα σκατά χτύπησαν στον ανεμιστήρα


Ήταν αναμενόμενο. Ποιό; Να χτυπήσουν τα σκατά στον ανεμιστήρα της κυβέρνησης κι από κει να καλύψουν τα πάντα. Όλα άρχισαν με την άποψη που εξέφρασε ο ροπαλοφόρος Βορίδης, ότι για την κρίση και την καταστροφή της χώρας ευθύνεται ο Ανδρέας Παπανδρέου.  Το ΠΑΣΟΚ δεν έχασε την ευκαιρία και ανταπάντησε χαρακτηρίζοντας τον Βορίδη γραμματέα της νεολαίας του δικτάτορα Παπαδόπουλου.

Το τραγικό είναι ότι και οι δύο έχουν δίκιο, εξ ου και τα σκατά στον ανεμιστήρα. Ο Ανδρέας Παπανδρέου καταχρέωσε τη χώρα για να δημιουργήσει το "πράσινο" κράτος και μέσω αυτού τα εκατομμύρια των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, που έκτοτε και κάποιοι ακόμα και σήμερα ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ. Ο Βορίδης είναι φασίστας με πιστοποιητικά που δεν χωρούν αμφιβολία.

Το πρόβλημα είναι ότι το ΠΑΣΟΚ συμμετέχει στην κυβέρνηση της ΝΔ, στέλεχος της οποίας είναι ο Βορίδης. Οι υπουργοί δε του ΠΑΣΟΚ συνεργάζονται με τον υπουργό και φίλο του Βορίδη, τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έσπευσε να δικαιολογήσει τον Βορίδη.

Τα παραπάνω μας δίνουν την ευκαιρία να καταλάβουμε το "ποιόν" των δύο κομμάτων. Έχουν και τα δύο στις τάξεις τους χουντικούς, φασίστες επί το επιστημονικότερο. Ο Άδωνις, ο Βορίδης και ο Μαρκογιαννάκης για τη ΝΔ, ο Κακλαμάνης για το ΠΑΣΟΚ. Τον οποίον, το ΠΑΣΟΚ έχρισε και Πρόεδρο της Βουλής. Όπως έχρισε την εξώλης και προώλης Μελίνα, ηρωίδα. Όπως ανέδειξε ως πολιτικούς, μούτρα σαν τον Βενιζέλο, τον Κρεμαστινό και τον Νικητιάδη. Πατριώτες οι δύο τελευταίοι του Νεοδημοκράτη μεν, αλλά του ιδίου ήθους Παυλίδη της ΝΔ.

Αυτά είναι τα κόμματα που μας κυβερνούν, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Η βρόμα δηλαδή σε όλο της το μεγαλείο. Γι' αυτό τα σκατά χτύπησαν στον ανεμιστήρα. Και τα "σκάγια" μας παίρνουν όλους...




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...