March 19, 2014

Δεν πιστεύω τίποτα!


Η κυβέρνηση άρχισε τις θριαμβολογίες και το μοίρασμα του πρωτογενούς πλεονάσματος, με την προχώ λογική του "δώσε και σε μένα μπάρμπα". Ο Σα(χλα)μαράς υποσχέθηκε χρήματα στους ένστολους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους ανέργους και τους άστεγους.

Παλιότερα ο Σα(χλα)μαράς ισχυριζόταν ότι από το πρωτογενές πλεόνασμα θα δινόταν το 70% στους πλέον αδικημένους. Χθες ανακοίνωσε πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 2,9 δισ. Από αυτά θα ενισχύσει τις παραπάνω κατηγορίες με 500 εκ. Αντί του 70% που θα έδινε δηλαδή, θα δώσει το 17%...

Περί θριάμβου μίλησε και ο Στουρνάρας. Η συνεισφορά του Βενιζέλου δεν αναφέρθηκε από κανέναν, με αποτέλεσμα ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ να πνέει μένεα. Για να τον ηρεμήσει ο Σα(χλα)μαράς θα συναντηθεί σήμερα μαζί του. Πρέπει πάντως να σημειώσουμε ότι την αρχική ιδέα μοιράσματος του πλεονάσματος την είχε η ΔΗΜΑΡ του μπάρμπα Φώτη.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών που πληρώνουν οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι. Επίσης, κάποια μουσεία θα λειτουργούν ως τις οκτώ το βράδυ. Η είσοδος σε όλα τα μουσεία για τους ανέργους θα είναι πλέον δωρεάν.

Όλα αυτά τα "ωραία", που συνδέονται αποκλειστικά με τις επερχόμενες εκλογές και το φόβο που αυτές δημιουργούν στην κυβέρνηση, προσωπικά δεν μου είπαν κάτι. Γιατί δεν άκουσα να δίνουν κάποιο ποσό για το δωρεάν WiFi σε όλη τη χώρα. Και ο Νοέμβριος δεν είναι μακριά... Εκτός αν γνωρίζει ο Σα(χλα)μαράς ότι τότε δεν θα είναι κυβέρνηση η ΝΔ.




2 comments:

  1. Οι ερχόμενες ευρωεκλογές νομίζω πως θα είναι ένα τεστ νοημοσύνης των ελλήνων ψηφοφόρων.
    Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προηγηθεί με πάνω από 5% διαφορά της ΝΔ αυτό θα σημαίνει πως τούτος ο λαός δεν σώνεται με τίποτα και του αξίζει να έχει στο σβέρκο του βουλευτές σαν τον Ντινόπουλο και υπουργούς σαν τον ψυχασθενή που παριστάνει τον υπουργό υγείας.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φοβάμαι ρε γαμώτο ότι το τεστ έχει ήδη γίνει και έχουμε απορριφθεί...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...