December 27, 2007

Ο νέος Μουνίμιτς


 
  
Τη δόξα του «γίγαντα» της διπλωματίας (και όχι μόνο) Μ. (διάβαζε μου) Νίμιτς ζήλεψε πάλι ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος και ζήτησε από τον άμβωνα χθες, να μετονομαστεί η FYROM σε Δημοκρατία των Σκοπίων. Μάλιστα πρόσθεσε ότι ακούγεται ωραία το Δημοκρατία των Σκοπίων με πρωτεύουσα τα Σκόπια. Πιστός στο ρόλο που πρέπει να έχει η εκκλησία και ορίζεται από το «ανακατεύομαι εκεί που ΔΕΝ με σπέρνουν και ΔΕΝ πρέπει, αλλά μ’ αρέσει».


Κι όταν αρέσει κάτι στον Άνθιμο όλοι οι άλλοι μπορούν να παν να πνιγούν. Ο Μουνίμιτς μας έλειπε τώρα.

27 comments:

  1. Εκτός από σκατο-πασόκος είσαι και άθεος. Κανονικά, η χρήση του ιντερνετ έπρεπε να απαγορευτεί σε κάτι αποβράσματα σαν κι εσένα. Εχεις αποκτίσει και αυλή, με τους άλλους χασομέριδες. Δηλαδή, ποιο ακριβώς είναι το επάγγελμα σου και σχολιάζεις τα πάντα; Κάνεις κάτι ή απλά μόνο αυτό - τίποτα; Το ποιός είμαι εγώ θα το δεις όταν βρεθείς με τη μηχανούλα σε κανένα χαντάκι στη Μαραθώνος. Φυλάξου από τα μαύρα οκτάβια, ειδικά εάν είναι σε σχηματιμό. Λίγα είναι τα ψωμιά σου, γιατί μεταξύ των άλλων ξέρουμε και που μένεις.

    ReplyDelete
  2. O Aνθιμος καλα κανει λεει την γνωμη του, το αν εχει δικιο ή οχι ειναι αλλο θεμα.

    @Z
    και εγω ξερω ποια ειναι η μανα σου και πες της το βραδυ να πλυθει γιατι ερχομαι...

    ReplyDelete
  3. @swell Το σχολιο του Ζ ερχεται οχι μονο να δικαιολογηση αλλα και να επικυρωσει το δικο σου σχολιο.Θαυμαζω την Δημοκρατικη ευαισθησια, την αφοσιωση στην ελευθερη διακινηση των ιδεων,την πιστη στο Ελληνικο Συνταγμα αλλα και κυριως την πιστη στο Χριστιανισμο του Ζ.
    Δεν θελω να ασχολειθω αλλο με τετοια φασιστοειδη αθλια υποκειμενα(μπορω και εγω να χρησιμοποιω χαρακτηρισμους) αλλα θαυμαζω για ακομα μια φορα την αναλυτικη σκεψη που εχουν αφου καταλαβαν οτι εισαι Πασοκος.Μακαρι να υπαρχει Θεος για να μας φιλαει αποδαυτους.στο κατω κατω της γραφης εμεις δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα απο την υπαρξη του Θεου αυτοι και οι Μητροπολιτες ομως???

    Θα επαναλαβω ερωτηση μου σε προηγουμενη αναρτηση για την οποια δεν πηρα απαντηση.
    Μηπως ξερει ,να μας πει ,ο Ζ τις θεσεις του Ανθιμου για το Ασφαλιστικο??? η μηπως το Ασφαλιστικο δεν ειναι Εθνικο θεμα???
    Και αν δεν ξερει για το ασφαλιστικο ας μας πει για το Ασφαλιτικο που οπως φαινεται το κατεχει καλα.

    ReplyDelete
  4. @swell Χαιρομαι επισης οτι ο Ζ υποστηριζει οτι σε γνωριζει .Αυτο σημαινει οτι εσυ γιαυτον εισαι σημαντικος,ενω αυτος για σενα ειναι και θα παραμεινει μια ασημαντοτητα.

    Γνωριζεις βεβαια swell οτι η χρησιμοποιηση βιας ακομα και λεκτικης φανερωνει με τον καλυτερο τροπο ελλειψη επιχειρηματων.

    ReplyDelete
  5. @swell Και κατι τελευταιο για το ΘΕΟ.
    Ακομα και ο Θεος στεκει ανημπορος μπροστα μπροστα στη ΒΛΑΚΕΙΑ των ανθρωπων.

    ReplyDelete
  6. @De profundis: Άραγε θα επαληθευτεί η ρήση που λέει ότι η ηλίθιοι είναι αήττητοι;

    ReplyDelete
  7. @swell Δεν ξερω θα πρεπει να ξαναδιαβασω Ντοστογιεφσκι .

    Προς θεου Ζ μην με παρεξηγησεις ο Ντοστογιεφσκι δεν ηταν κομμουνιστης ουτε ποδοσφαιριστης της Ντυναμο.

    ReplyDelete
  8. Δεν καταλαβα καλα. Ποιο ειναι το χειροτερο για τον ζ,η,θ; Να ειναι καποιος σκατο-Πασοκος ή να ειναι αθεος;

    Καλησπερες + Χρονια Πολλα.

    ReplyDelete
  9. @Αντώνης: Χρόνια σου πολλά! Στο ερώτημά σου, μάλλον αδυνατώ να απαντήσω, γιατί δεν μου έχει ξανατύχει κάποιος που νάχει στο κεφάλι του καφέ μυρωδάτη ουσία...

    ReplyDelete
  10. Όταν μιλάς χωρίς αντίλογο, γίνεσαι όχι μόνο Μ.Νίμιτς, αλλά Θεός!!!

    ReplyDelete
  11. οι ηλίθιοι είναι αήττητοι και αποδεικνύεται αυτό κάθε μέρα...υποθέτω φταίει το κλίμα των ημερών και σου δημιουργήθηκε η ελπίδα περί του αντιθέτου ;-)

    ReplyDelete
  12. κατι σκατομαλακες σαν και σενα εχει αυτη η χωρα και παει πισω...απαγορευουν απο το πρωι ως το βραδυ τον καθενα ειτε λεγεται Δεξιος ειτε λεγεται Ζ ειτε λεγεται Ανθιμος να λεει την αποψη του...απο που και ως που ρε παπαρα??με τον σκατοφασισμο της αριστερας νομιζεις θα πας μακρυα??πανε τα χρονια που σας μοιραζε λεφτα ο τρελογερος σας ο παπανδρεου...τα φτυσε και ερχεται και η ωρα σας...μην ξαναπιασεις τον Ανθιμο στο στομα σου γιατι θα το μετανιωσεις...

    ReplyDelete
  13. @Ανώνυμος 14:37 Και με κάποιους σαν και σένα πηγαίνει μπροστά η χώρα φίλε; Aπό πότε μια χώρα πηγαίνει μπροστά με δειλούς που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία;

    ReplyDelete
  14. Ο Άνθιμος μπορεί να είναι ένας πολύ δημοφιλής κληρικός, αλλά θα μπορούσε να στείλει την άποψή του εγγράφως στους αρμόδιους. Μια χαρά ξέρει ότι από τη θέση που βρίσκεται μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία του ποιμνίου του. Αρα έχει επίγνωση του τι προσπαθεί να πετύχει με αυτήν την τακτική. Επίσης δεν καταλαβαίνω κάτι σχόλια του τύπου ότι δεξιός = της εκκλησίας. Ε όχι δα! Ταμπέλες εν ετει 2008... Όσο για τον Ζ (Ζορό?) τον λυπάμαι ειλικρινά. Ο φανατισμός δε βοήθησε κανέναν μακροπρόθεσμα, ειδικά όταν ήταν τόσο φτηνός

    ReplyDelete
  15. @Mad: Η δουλειά των παπάδων δεν είναι να εκφράζουν ή να υποβάλλουν προτάσεις για άσχετα με την εκκλησία θέματα. Καλημέρα σου.

    ReplyDelete
  16. Τέρας Διπλωματίας ο Ανθιμός!
    Μα καλά πως δεν το είχαμε σκεφτεί!!

    ReplyDelete
  17. @-ST-: Γηράσκουμε αεί διδασκόμενοι.
    Χάρις στον Άνθιμο!

    ReplyDelete
  18. oi klirikoi den tha eprepe na pernoun thesi se themata pou aforoun tin politiki, alla apo tin alli gi'aftous i ekklisia einai to blog tous kai to poimnio tous oi anagnostes. Kai mia xanthia aporia, mono oi dexioi pistevoun kai oloi oi aristeroi einai atheoi??? Po po ti epatha, ehei disdiisei to oxizene kai den katalaveno BASIKA pragmata!

    ReplyDelete
  19. @Off: Σωστά τα λες. Αυτό με το οξυζενέ όμως, δεν το κατάλαβα...

    ReplyDelete
  20. Οξυζενέ βάζουν στα μαλλιά τους οι ψεύτικες ξανθιές.

    ReplyDelete
  21. swell enoo pos eimai toso xanthia pou den boro na katalavo afto pou ishirizetai o Z gia tous ariserous atheous kai tous dexious efseveis.

    ReplyDelete
  22. Ζητείται Μητροπολίτης να ορκίσει νέο Δήμαρχο

    κάντε like στο facebook

    http://www.facebook.com/Ziteitai.Mitropolitis.na.orkisei.Dimarxo

    ReplyDelete
  23. ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ , ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΥ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ , ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΑΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ.ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΛΥΩΔΕΙΣ , ΧΑΜΕΡΠΕΙΣ , ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΙ , ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ.

    ReplyDelete
  24. re megale orea i foto alla ta gamofouskota ti ta thelete diladi tora entaksi ipame alla mi to kanoume to aigeo omonia,
    oso gia ton pousti pios ton gamai more ton poustopapa ke to poustotheotous

    ReplyDelete
  25. Πολύ καλά τα λέει ο παναγιώτατος, swell, άθεε υλιστή και οπαδε του φάγωμεν πίομεν αύριο γαρ αποθνήσκωμεν. H Eλλάδα είναι και θα παραμείνει ορθόδοξη.

    ReplyDelete
  26. Τελευταίε Ανώνυμε, κι εσύ είσαι και θα παραμείνεις...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...